Joka Lux je porodična firma koja uspešno posluje već četrnaest godina i bavi se uvozom i distribucijom preparata za kosu, francuske profesionalne kolekcije Laboratorije DUCASTEL čiji je generalni zastupnik za tržište Srbije.

Zašto Laboratorija Ducastel?

Preparati biljnog porekla ove fabrike znače da kosa ne trpi hemijska oštećenja, a bude bujna, rastresita, sjajna i meka kosa. Kolekcija sadrži sve što je potrebno jednom modernom i visoko kvalitetnom frizerskom salonu: dekoloracija, koloracija, nega kose, tretman kose, stajling. Sa svojom kulturom konstantnog slušanja, Laboratorija Ducastel razvija već više od 60 godina nove pronalaske u profesionalnoj kapilarnoj tehnici skoncentrisanoj na boji i tehničkim proizvodima. Iz njihove kolekcije izdvajamo liniju SUBTIL kolekcija za bojenje, a akcenat stavljamo na prisustvo Epalina (derivat kukuruznog ulja) koji je pripojen većini Subtil formula čiji aktivni elementi ublažavaju hemijske agresije, mehaničke i tehničke koje se pokoravaju koži glave i strukturi vlasi. U okviru preduzeća firma poseduje dva frizerska salona, jedan u Smederevu i drugi u Beogradu.

Firma ukupno zapošljava 12 radnika od kojih je 6 frizera i 6 visokoobrazovanih radnika za poslove uvoza-izvoza, menadžmenta, knjigovodstva i sve što je potrebno za jednu uspešnu firmu.Joka Lux, direktno ili u svojim frizerskim salonima pruža besplatnu edukaciju korisnika svojih preparata. Tim Laboratorije SUBTIL za Srbiju sačinjavaju eminentni frizeri sa cele teritorije Srbije koji svake godine u Parizu na akedemiji laboratorije Ducastel imaju edukaciju nove tehnologije rada sa tendencijom zdrave kose i novih trendova frizure.

"Joka-Lux"doo / sertifikat o bonitetu firme